Miten Muki toimii?

Lataa applikaatio

Suhaa sovelluskauppaan (applikaatio julkaistaan keväällä 2015) ja lataa Paulig Muki -applikaatio älypuhelimeesi. Varmista, että puhelimesi Bluetooth on päällä ja avaa applikaatio. Ensimmäisellä kerralla tarvitset myös Mukisi ID-numeron, jonka löydät Mukin pohjasta. Jos selviät tästä vaiheesta, selviät ihan mistä tahansa.

Lataa kuvia

Lataa hauskimmat tai ääliömäisimmät kuvasi jonoon, josta ne ilmestyvät Mukiisi. Jos sinulla on jo Muki-kavereita, voit tässä vaiheessa lisätä kuvia myös kavereidesi kuvajonoihin. H-hetki lähestyy.

Kaada kuumaa kahvia Mukiin

Tyyntä myrskyn edellä. Nyt kannattaa valita kahvi huolella. Oheisesta linkistä löydät esimerkiksi Pauligin kahvilaatuja, jotka takaavat hyvät kahvihetket – riippumatta siitä, millaista sisältöä Mukiisi ilmestyy.

Tutustu kahvimakuihin

Ole valmis kaikkeen

Istu alas, hörppää kahvia ja valmistaudu siihen, että Mukisi yllättää sinut yhä uudestaan ja uudestaan, sillä yhden Mukin lämpöenergia riittää noin 20 kuvan päivittämiseen. E-paperinäytön riemastuttaviin piirteisiin kuuluu se, että viimeisin kuva lämpöenergian loputtua jää ruutuun vaikka maailman tappiin – ellet kaada uutta kahvia Mukiin. Toivotamme siis yllättävän hyviä kahvihetkiä!