Mikä Muki?

Ajatus Mukin takana

Muki on kahvikuppi, jonka e-paperinäyttö saa virtansa kuumasta kahvista. Voit ladata omaan Mukiisi kuvia, mutta sehän ei varsinaisesti vielä ole kovin mullistavaa. I'm the Boss -mukeja on nähty ennenkin. Varsinainen hauskuus alkaa siitä, kun lorottelet aamun ensimmäistä kahvikupillista Mukiin ja kaverisi viestit päivittyvät ruudulle. Se voi olla hauskaa, jännittävää, romanttista tai... kröhöm... nolostuttavaa. Riippuu kavereistasi.

Pauligilla sattuu olemaan aivan erityisen kahvinhöyryisiä propellipäitä, jotka huomasivat, että kahvissa on lämpöenergiaa ja että kahvikupillisen voimalla liikuttaa sähköautoa kolme nanomilliä. Firman kulmahuoneessa tätä ei pidetty Nobelin arvoisena löydöksenä, kunnes keksittiin, että energiamäärällä voi ladata e-paperinäyttöön kuvan ja näytön voi sijoittaa kahvikuppiin. Ta-daa, syntyi Muki. Mukin mukana tulee applikaatio, joka mahdollistaa kuvien lataamisen ja lähettämisen myös ystävien Mukeihin.

Miten Muki toimii?

Katso video

Kenelle?

Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, Mukia ei varsinaisesti tarvitse kukaan. Se ei ratkaise maailman energiaongelmia, ei poista sikotautia eikä tuo edes Michael Jacksonia takaisin. Se kuitenkin tekee elämästä yllätyksellisempää, sen voimme luvata. Tarvitset vain älypuhelimen, Mukin – ja mielellään ainakin yhden Muki-kaverin.